Tatiana Hatadámová
Ahoj všem!
Moje jméno je Tatiana Hatadámová a.k.a Hatiana a jsem z každého koutu něco :) Tančím už od 6ti let, v průběhu let věnovala různým stylům. Jako vysokou školu jsem vystudovala Herectví a pak 7 let působila ve Španělsku jako Tanečník pak Choreograf a Manager of Entertainment. 
V čase Korony mě nicnedělání moc nebavilo, a tak jsem se vrhla do všech možných sportovních aktivit, co jen bylo možné a to mě doneslo až k Jógové praxi, kde jsem našla rovnováhu, klid a přepojení mého nitra s mým tělem. 

Mimo jiné se věnuji zkoumání pohybu jako takového, od jeho základu přes pohybovou meditaci a improvizovaný pohyb a tanec. 

Budu se na vás těšit na svých lekcích :)

Večerní Yoga 
- tato lekce jógy je vhodná úplně pro každého. Jejím úkolem je spojení těla s myslí a dechem přes Pranajámove a Ásanove cvičení a zklidnit organismus a uvolnění mysli vedenou meditací. Je to skvělý způsob, jak nastavit a vybalancovat organismus na začátku týdne a také výborný lék na klidný spánek. A co si sebou vzít? Pohodlné oblečení, mikinu a teplé ponožky. 
Těším se na vás,
Namaste! :)


Fit Dance
-lekce cardio dance, kde se společně pěkně zapotíme, spálíme kalorie, ale hlavně se zabavíme na jednoduchých choreografiích známých letních písniček. Hodina bude obsahovat rozcvičku, party plnou energie v style aerobiku, latinských rytmů a Hip-Hopu a nakonec pořádný stretching celého těla. Určitě si sebou nezapomeňte vzít pohodlné oblečení tak, aby jste se cítili dobře, tenisky, ručník a vodu. 
Těším se na vás! :)

Kontakt:
2828moc.liamg@ya7853naitah5456
Zpět
Nejbližší kurzy: