Anna Semenenko
Strečinkové lekce (výuka v ruštině)
Ahoj! Jmenuji se Anna Semenenko. Jsem profesionální baletka s třináctiletou zkušeností a zároveň pedagožka se specializací na strečink a balet. Již 8 let trénuji dospělé i děti. V Klubu Kapitána Nema nabízím skupinové kurzy strečinku, které probíhají každé úterý v 18:00. Lekce jsou vedeny v ruštině.

Strečink je speciálně navržený soubor cvičení, zaměřených na uvolňování a zároveň posílení svalů. Jeho pravidelná praxe přispívá ke zlepšení krevního oběhu, uvolnění svalového napět ía snižování stresu. Je to směr, kterému se mohou věnovat lidé v jakémkoli věku, ženy a muži. Po náročném dni je strečink ideální relaxační aktivitou, neboť večerní hodiny jsou optimální pro dosažení maximální svalové flexibility.

Pomocí svých odborných znalostí a pedagogických dovedností vám poskytnu profesionální vedení a podporu, abyste dosáhli svých cílů a zlepšili svou pohybovou koordinaci, sílu a flexibilitu. Přidejte se k našim lekcím a objevte účinky pravidelného strečinku na své tělo a mysl. Těším se na setkání s vámi v Klubu Kapitána Nema!
Kontakt:
m7345oc.lia9205mg@zcoknenemesanna6699
+420 602 744 831 Zpět
Nejbližší kurzy: